Decorama

Decorama is in 1998 opgericht door Henk en Ineke Bouckaert. Oorspronkelijk als een winkel in cadeauartikelen, woonaccessoires en lijstenmakerij. Een onderdeel van de cadeauartikelen was het zandstraal-graveren van glaswerk en spiegels. Dit werd een specialisme uniek in de regio. De zoon van Henk en Ineke; Arjan, zag van jongs af aan hoe het zandstraal-graveren in zijn werk ging, het werd zogezegd 'met de paplepel ingegoten'. In 2012 neemt Arjan op 24 jarige leeftijd het bedrijf geheel over van zijn ouders, die wel steeds betrokken zijn gebleven.

In september 2016 is er een CO2 lasergraveer- en snijmachine aangeschaft met een werkgebied van maar liefst 900x600 mm. Hiermee werd het ook mogelijk om te graveren op metaal, hout, kunststof, leer, steen en vele andere materialen. Deels kunnen deze materialen ook met deze machine in vormen gesneden worden.’’

Over de jaren zijn nieuwe ideeën ontstaan en zijn andere technieken ontwikkeld bij het bedrijf. Uiteindelijk is Decorama in 2019 - na jarenlang groei - naar de huidige locatie op het industrieterrein van Malden verhuist.

Decorama is een trots familiebedrijf waar ambacht en liefde voor glas centraal staan (Decorama, 2020)