'Dedicated to Nijmegen.'

Ilovenijmegen draagt Nijmegen en haar inwoners een warm hart toe op verschillende manieren. Een zeer belangrijke hiervan is het steunen van goede doelen. Dit doen wij door van iedere bestelling een gedeelte van het aankoopbedrag te doneren. De goede doelen komen uit Nijmegen en zetten zich in voor Nijmeegse inwoners of belangen. Op deze manier willen wij relatief kleine stichtingen/organisaties extra aandacht geven en helpen. Maatschappelijk ondernemen is belangrijk. Met jouw bestelling draag jij automatisch een steentje bij aan het goede doel.

Wil je extra doneren aan het goede doel? Kies dan voor de optie 'Fooi'. Het volledige bedrag hiervan gaat naar het huidige goede doel.

De Vincentius Vereniging

Tijdens het maken van het Monopoly spel hebben we nagedacht hoe we hiermee tegelijkertijd een goed doel kunnen steunen. Dit doen we in samenwerking met onderstaande bedrijven door kaarten weg te geven aan de Vincentius Vereniging. Zij delen deze kaarten uit aan de juiste personen die dit goed kunnen gebruiken. Onderstaande bedrijven komen ook terug in het Monopoly spel.

Een Nijmeegs goed doel opgeven?

I Love Nijmegen kiest om per half jaar een goed doel waar wij geld voor inzamelen. Het is ook mogelijk om zelf een goed doel op te geven, hier zit wel een belangrijke voorwaarde aan vast. Het goede doel dient het Nijmeegs belang te ondersteunen, zoals ons motto; "voor en door Nijmegen". Oftewel: het geldbedrag "moet" in Nijmegen worden besteed aan een goed doel uit de stad. Je kan hier denken aan het bestrijden van armoede en eenzaamheid.

Sponsor-doeleinden komen niet in aanmerking voor dergelijke aanvragen.