Vincentius Nijmegen

Vincentius Vereniging Nijmegen is opgericht in 1849 en heropgericht in 2001. Ze ondersteunt alle Nijmegenaren die in nood verkeren, eenzaam of hulpbehoevend zijn waar ze kan; ongeacht leeftijd, religie of huidskleur. 

De ondersteuning is erg divers. Veelal organiseert Vincentius projecten waar deze aspecten niet meer gelden en soms kan er andere ondersteuning gegeven worden. De verzoeken worden altijd door het bestuur in behandeling genomen. 

In ieder huishouden kan het gebeuren dat er, door onvoorziene omstandigheden, op korte termijn hulp nodig is. Als de hulpverlening via de gemeente of welzijnsinstantie nog even op zich laat wachten, dan is Vincentius er om te helpen. 

De Vincentius Vereniging Nijmegen is een grote vrijwilligersorganisatie en al jaren actief op het gebied van maatschappelijke dienstverlening. De doelstelling is om armoede en eenzaamheid in Nijmegen en omstreken te verzachten. Tevens proberen zij gezondheid te bevorderen door sport, beweging en gezond eten te stimuleren. 

€554,17 opgehaald :)

Wij hebben dankzij al jullie bestellingen maar liefst €554,1 opgehaald voor Vincentius Nijmegen. Wij en Vincentius Nijmegen zijn jullie enorm dankbaar voor alle support.