Stichting Kinderdroomwens

Al 16 jaar zet Stichting Kinderdroomwens zich in voor kinderen en jongvolwassenen met een traumatische ervaring. De ervaringen die zij meemaken bij deze kinderen en jongvolwassenen zijn bijvoorbeeld het overlijden van een vader, moeder, broertje of zusje tot lijden aan een ziekte, gehandicapt raken of uit huis geplaatst worden. In de praktijk valt deze doelgroep helaas vaak tussen wal en schip. Dat is de reden waarom Stichting Kinderdroomwens zich (samen met het trouwe netwerk van donateurs en vrijwilligers) inzet om ze op een verantwoorde en professionele manier te ondersteunen. De Stichting zorgt ervoor dat hun doelgroep, ondanks zo’n donkere periode, weer zon aan de horizon komt te schijnen.

Ze organiseren daarom activiteiten die zorgen voor ontspanning, begeleiding en contact met lotgenoten. Voorbeelden van deze activiteiten zijn hun FamillieVierdaagsen, Kanjerdagen en Jongeren- en OuderBoostcamps. Alles wat zij doen, doen zij volgens hun visie: ‘’Geloven in verbinding met jezelf en met lotgenoten en geloven dat verbinding je helpt om de kracht in jezelf te (her)vinden. Iedere activiteit die stichting kinderdroomwens organiseert staat dat centraal’’.

Daarmee helpt Stichting Kinderdroomwens jaarlijks dankzij hun lieve vrijwilligers, donateurs en sponsoren zij bijna 500 kinderen en jongvolwassenen met een traumatische ervaring.

€2248 opgehaald :)

In het vierde kwartaal van 2022 was Stichting Kinderdroomwens het goede doel waar we geld voor hebben inzameld. Wij hebben dankzij jullie steun maar liefst €2248,- voor Stichting Kinderdroomwens in
Nijmegen opgehaald.