DressMe

Wat begon als een overijverig initiatief van twee ondernemende scholieren (Martijn en Arjan Dresmé) is uitgegroeid tot een onderneming met 4 vestigingen: Nijmegen, Utrecht, Groningen en Wageningen. Wij zijn een flexibel bedrijf en proberen zoveel mogelijk aan de wensen van de klant tegemoet te komen. Ook als wij daar iets extra voor moeten doen.

Begonnen in Nijmegen

Op 4 februari 2005 werd DressMe Clothing ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Nijmegen. DressMe Clothing is begonnen als een leverancier van kleine partijen (bedrukte) textiel voornamelijk in de regio Nijmegen. Al snel werd duidelijk dat er meer flexibilitleit en service verleend kon worden als het drukken van kleding in eigenhuis kon worden gedaan. Zowel het leveren van kleding als het bedrukken daarvan werden onderdeel van het bedrijf. Alle textiel kan nu worden voorzien van zowel transferdruk, zeefdruk als full-colour druk. Kortom: DressMe Clothing kan alles leveren.

Dicht bij de klant

De ambitie reikte verder dan alleen textiel te leveren in de regio Nijmegen. Uiteraard is het via de website mogelijk kleding te bestellen van uit heel Nederland. Maar de visie van DressMe Clothing is echter om dicht bij de klant te zitten, zodat deze kan zien en voelen welk textiel of kledingstuk wordt besteld. Vanuit deze visie werd begin 2011 een nieuwe vestiging geopend in Utrecht. Strategisch een goede stand door de ligging en de vele studenten in Utrecht. In 2017 is de vierde vestiging geopend in Wageningen.