Neerlands Label

''Nuchter design van Nederlandse bodem''

Eric Scholten en Marloes Dekker, twee creatieve breinen met een achtergrond in grafische vormgeving, fotografie en marketing communicatie. Hun oog voor beeld en de liefde voor design zorgen voor unieke en nuchtere design producten.

Sinds 2016 ontwerpen en maken zij producten voor liefhebbers van de verschillende Nederlandse steden. Je hebt een herinnering aan een stad omdat je er woont, werkt, geboren bent, trouwt, op vakantie bent geweest of gewoon heel veel van houdt. 

Neerlands label

Dit alles doen zij onder de naam: Neerlands label. Neerlands label staat voor het ontwerpen, maken en in de markt zetten van nuchter Nederlands design. Betaalbaar, duurzaam en maatschappelijk verantwoord.

De knaapjes

De knaapjes zijn unieke designkledinghangers waarbij vorm en functie bij elkaar passen. In 2016 hebben ontwerpers Eric Scholten en Marloes Dekker de ontwerpwedstrijd van Made in Nijmegen gewonnen met de Nijmeegse knaapjes. Inmiddels zijn de Nijmeegse knaapjes uitgegroeid tot Neerlands label. Ze bieden naast knaapjes met de bruggen van Nijmegen ook knaapjes met de bruggen van o.a. Maastricht, Rotterdam, Amsterdam.