't Biermenneke

Geboren in de kroeg, met een enorme passie voor bijzondere bieren. Dag in dag uit is ’t Menneke op zoek naar de perfecte samenstelling van het assortiment. Bier met karakter, gebrouwen door kenners. Een ontdekkingsreis, waarbij we ons laten verrassen door smaken. Dat avontuur, de zoektocht naar dat ene perfecte biertje, dát is waar hij het eigenlijk voor doet.

De Nijmeegse ondernemers Hans en Maurice stonden beiden al van jongs af aan in de kroeg. De kroeg van de familie Huisman. De plek waar de liefde voor bier is ontstaan.

Dit was natuurlijk met name pils, omdat er toentertijd niet heel veel andere keuze was. De passie voor écht speciaalbier ontwikkelde zich later pas. De laatste jaren heeft Café Piet Huisman zich ontwikkeld tot hét speciaalbiercafe van Nijmegen. Zo hebben ze het meest uitgebreide assortiment en werd het contact met brouwerijen intensiever.

Steeds vaker kregen de twee te horen dat bezoekers van het cafe de verschillende speciaalbiertjes ook wel eens thuis wilden drinken. Gewoon, lekker op de bank. En ook aan die vraag willen ze graag voldoen. Met de combinatie van het café, de echte passie voor speciale bieren, de goede relatie met brouwerijen, en een eigen speciaalbierfestival was een speciaalbierwinkel een logisch gevolg.En zo werd ‘t Biermenneke geboren. Op de webshop van I Love Nijmegen vind je een selectie van de lekkerste Nijmeegse bieren van 't Biermenneke in een van de drie bierpakketten. He'jij ze al geproefd?