Blogs

De 4Daagse-kraam van I Love Nijmegen komt eraan...

Jun 26, 2023

De 4Daagse-kraam van I Love Nijmegen komt eraan...

De 4Daagse-kraam van I Love Nijmegen komt eraan…

Inleiding
ilovenijmegen.nl is een webshop speciaal ontworpen voor Nijmegenaren, 4Daagse liefhebbers en anderen die een trotse verbondenheid voelen met Nijmegen. Met de 4Daagse in aantocht, is het tijd om I Love Nijmegen naar de wandelaars te brengen en hen te verwelkomen, vanaf de Wedren en het startpunt van 'The Walk Of The World’  op de Schevichavenstraat. Daar zal een prachtige pop-up kraam te vinden zijn met diverse Nijmeegse producten. Denk aan t-shirts, mokken, totebags, cap’s, het Monopoly spel en andere accessoires die met trots gedragen en gebruikt kunnen worden. Als je benieuwd bent naar het idee achter de oprichting en wat je allemaal verder kunt verwachten tijdens de 4Daagse feesten, dan is het zeker de moeite waard om verder te lezen en meer te ontdekken over deze 4Daagse- kraam van I Love Nijmegen!  

Waarom I Love Nijmegen?
Nijmegen, de oudste stad van Nederland, een bron van trots die geuit moet worden. Dat was ook de gedachte van Jan Diebels, de oprichter, bedenker en eigenaar van Dedicated (Koningsplein) en Dailey Fresh (Marikenstraat). Hij merkte op dat zijn klanten de behoefte hadden om hun trots op Nijmegen te uiten, inclusief de cultuur, het dialect en de liefde voor de stad. Helaas was er nog geen centrale plek waar Nijmeegse producten gevonden konden worden. Gelukkig is daar verandering in gekomen. Op de webshop van I Love Nijmegen is er voor iedereen wel iets te vinden dat hun liefde voor Nijmegen weerspiegelt. 

Terug naar het begin
Sinds 2016 zijn de geliefde 4Daagse- en Nijmegen t-shirts verkrijgbaar bij Dedicated. Gedurende de jaren komen veel wandelaars en bezoekers van de 4Daagse naar Nijmegen om te genieten van de gezellige sfeer en het grote feest, maar ook om een aandenken mee naar huis te nemen. Veel klanten keren jaarlijks terug naar Dedicated om een nieuw 4Daagse shirtje aan te schaffen. Deze shirts zijn uniek, te verkrijgen van XS tot 3XL (en sommigen zelfs in 4XL) en dienen als een waardevolle herinnering voor velen. Maar wat maakt deze shirtjes nou zo uniek? De shirts worden bedacht door Nijmegenaren zelf, zijn gemaakt van biologisch katoen en worden gedrukt of geborduurd in onze eigen stad. Hiermee laten we zien hoeveel we van ons Nijmegen houden. 

 Dankzij de vele aankopen van de shirtjes, kwam er vraag naar meer! Nog meer Nijmeegse merchandise was een echte must. Naast het verlangen om onze stad nog meer te omarmen, was de groeiende vraag naar andere producten een tweede drijfveer achter de opkomst van I Love Nijmegen.

 Pop-up tijdens de 4Daagse
Om onze gewaardeerde klanten en wandelaars tegemoet te komen, hebben we een I Love Nijmegen pop-up kraam opgezet in de Schevichavenstraat (tegenover Albert Heijn, centrum) waar je vanaf de Wedren langs komt wandelen. Nadat je jouw startbewijs hebt opgehaald, kun je even rondkijken en misschien zelfs een aandenken aan de 4Daagse van 2023 kopen. Met deze stand willen we laten zien wat voor leuke Nijmeegse- en 4Daagse merchandise we te bieden hebben. Of je nu op zoek bent naar een prachtige herinnering, een leuk cadeautje of gewoon iets voor jezelf, je bent altijd van harte welkom bij de stand. Mokken, T-shirts, sokken, sleutelhangers, noem het maar op. Voor-elk-wat-wils. We hopen dat deze stand mensen enthousiast zal maken en we nog meer mensen kunnen voorzien van een leuk aandenken aan de 4Daagse. 

Monopoly: Nijmegen & 4Daagse 
Vorig jaar kregen veel mensen en liefhebbers van Monopoly héél fijn nieuws in ontvangst. I Love Nijmegen introduceerde het Nijmegen & 4Daagse Monopoly spel. Veel mensen hebben hier lang op gewacht en al snel liep het op rolletjes. Dus als je ook een échte Monopoly- verzamelaar bent en een liefde hebt voor Nijmegen, kun je dit spel bestellen op www.ilovenijmegen.nl of is het ook te koop bij de pop-up kraam tijdens de 4Daagse.  

 Ben jij er ook bij?
De 4Daagse komt eraan! Dus dat betekent dat het aftellen bijna voorbij is. De stand van I Love Nijmegen is gevuld met leuke items en souvenirs van deze geweldige week. Ben jij nou ook nieuwsgierig en enthousiast over de I Love Nijmegen stand? Vergeet dan niet om langs te komen en noteer het in je agenda. Wij kijken er naar uit en hebben er zin in om alle wandelaars aan te moedigen en onze klanten te plezieren. Zien wij jou ook verschijnen bij onze stand?