Shipping policy

ILOVENIJMEGEN gebruikt voor de verzending van haar pakketten de diensten van Velocity.

Afhalen

Wanneer er een bestelling wordt geplaatst bij ILoveNijmegen wordt deze dezelfde dag nog klaargezet. Dit betekent dat de bestelling dezelfde dag nog afgehaald kan worden. Dit kan bij het afhaalpunt bij Dedicated te Nijmegen. Hierbij de locatie van het afhaalpunt van ILoveNijmegen: Koningstraat 24, 6511 LB Nijmegen

Verzendkosten

Voor zendingen binnen Nederland geldt €5,95 verzendkosten. Hier zijn een aantal uitzonderingen op, denk hierbij aan producten van een groter formaat of een zwaarder gewicht. Dit zal tijdens het bestelproces duidelijk en automatisch vermeld worden. Voor zendingen binnen de Europese Unie (Oostenrijk, België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Spanje, Zweden) rekent ILOVENIJMEGEN een standaard tarief van €12,95. Voor de overige landen geldt een verzendtarief vanaf 19,95. Het is mogelijk dat actiematig de verzendkosten vervallen en/of lager zijn. Dit zal tijdens het bestelproces duidelijk en automatisch gecorrespondeerd worden.

Levertijd

ILOVENIJMEGEN streeft er naar om jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. In 95% van de gevallen is dit binnen 1 - 2 werkdagen na ontvangst van de bestelling. In ieder geval kunnen wij je garanderen dat het door jouw bestelde artikel nog dezelfde dag zal worden verwerkt, mits voorradig op locatie en besteld vóór 14:00 uur op een werkdag. Tijdens feestdagen andere drukke dagen, kunnen wij niet garanderen dat de bestelling binnen 1 - 2 dagen thuis geleverd kan worden. Wel proberen wij de bestellingen alsnog zo snel mogelijk te leveren, dit doen wij door de bestellingen persoonlijk aan huis te bezorgen. Dit gebeurt alleen bij bestellingen die besteld zijn/worden uit Nijmegen en omstreken. 

Bezorging

Mocht Velocity niemand aantreffen op het opgegeven adres? Plan dan eenvoudig via Velocity een nieuwe afspraak in, of haal het product op bij je dichtstbijzijnde afhaalpunt. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is de mededeling die onze chauffeur voor je heeft achtergelaten en je postcode. Afhankelijk van de bezorginstructies kunnen we het pakket meestal de volgende werkdag bezorgen. Hiervoor moet je wel voor middernacht online je instructies doorgeven.

Track & Trace

Zodra wij jouw bestelling bij Velocity hebben aangeboden, ontvang je hierover bericht inclusief een Track & Trace code zodat het voor jou mogelijk is om de bestelling te volgen. Je kunt hiervoor eenvoudig de status checken door het pakketnummer in te voeren op de site van Velocity via deze link. 

Heb je verder nog vragen?

Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice.

hello@ilovenijmegen.nl

Telefoonnummer: 024-760 1554