* Voor 14:00 besteld dezelfde dag verzonden * Afhaalpunt winkel Dedicated * Wij maken er een cadeautje van *

Shipping policy

ILOVENIJMEGEN gebruikt voor de verzending van haar pakketten de diensten van DHL.

Verzendkosten

Voor zendingen binnen Nederland geldt €5,95 verzendkosten. Hier zijn een aantal uitzonderingen op, denk hierbij aan producten van een groter formaat of een zwaarder gewicht. Dit zal tijdens het bestelproces duidelijk en automatisch vermeld worden. Voor zendingen binnen de Europese Unie (Oostenrijk, België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Spanje, Zweden) rekent ILOVENIJMEGEN een standaard tarief van €12,95. Voor de overige landen geldt een verzendtarief vanaf 19,95. Het is mogelijk dat actiematig de verzendkosten vervallen en/of lager zijn. Dit zal tijdens het bestelproces duidelijk en automatisch gecorrespondeerd worden.

Levertijd

ILOVENIJMEGEN streeft er naar om jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. In 95% van de gevallen is dit binnen 1 - 2 werkdagen na ontvangst van de bestelling. In ieder geval kunnen wij je garanderen dat het door jouw bestelde artikel nog dezelfde dag zal worden verwerkt, mits voorradig op locatie en besteld vóór 14:00 uur op een werkdag.

Bezorging

Mocht DHL niemand aantreffen op het opgegeven adres? Plan dan eenvoudig via DHL een nieuwe afspraak in, of haal het product op bij je dichtstbijzijnde afhaalpunt. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is de mededeling die onze chauffeur voor je heeft achtergelaten en je postcode. Afhankelijk van de bezorginstructies kunnen we het pakket meestal de volgende werkdag bezorgen. Hiervoor moet je wel voor middernacht online je instructies doorgeven.

Track & Trace

Zodra wij jouw bestelling bij DHL hebben aangeboden, ontvang je hierover bericht inclusief een Track & Trace code zodat het voor jou mogelijk is om de bestelling te volgen. Je kunt hiervoor eenvoudig de status checken door het pakketnummer in te voeren op de site van DHL via deze link. 

Heb je verder nog vragen?

Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice.

hello@ilovenijmegen.nl

Telefoonnummer: 024-760 1554

Close (esc)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now