Refund policy

Ben je niet tevreden met je aankoop of wil je graag het aankoopbedrag terug? Geen probleem! Bij ILOVENIJMEGEN heb je na ontvangst van de bestelling 14 dagen de tijd om te herroepen, na herroeping heb je 14 dagen de tijd om de artikelen terug te sturen. Je kunt je bestelling daarnaast kosteloos retourneren in de fysieke winkel van Dedicated BV in de Koningstraat te Nijmegen of het pakket terugsturen via het postkantoor. Download hier direct het retourformulier!


1. Retourneren in de winkel
2. Retourneren via de post
3. Ruilen bij Dedicated BV voor ILOVENIJMEGEN
4. Retourvoorwaarden
5. Niet goed, geld terug
 
1. Retourneren in de winkel
Je kunt je artikelen kosteloos retourneren in de fysieke winkel van Dedicated BV aan de Koningstraat te Nijmegen. Deze optie geeft je de zekerheid dat jouw retour snel wordt verwerkt bij ILOVENIJMEGEN. Volg de volgende stappen:

 1. Wij verzoeken je het retourformulier hier te downloaden en in te vullen.
 2. Vermeld hierop wat je wilt retourneren.
 3. Geef de bestelling af aan de kassa bij één van onze medewerkers.
 4. Het retouradres van de winkel is:

Dedicated BV t.a.v. ILOVENIJMEGEN
Koningstraat 24
6511 LB Nijmegen


Na correcte ontvangst van het te retourneren artikel(en) ontvang je een ontvangstbevestiging van één van onze medewerkers. Zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping storten wij het restitutiebedrag terug op je rekening, zie ook “niet goed, geld terug”. Bij aankoop op rekening via AfterPay vervalt het aankoopbedrag. Eventuele verzendkosten dienen wel voldaan te worden wanneer je een deel van je bestelling houdt. Als jouw bestelling compleet retour komt, bestaat het restitutiebedrag uit het aankoopbedrag van je artikel(en) inclusief de verzendkosten van de heenzending.
Let op! : In de winkel kan geen geld retour worden gegeven op bestelde artikelen. Geld retour geschiedt altijd via een elektronische betaling, zie ook “niet goed, geld terug”.
 
2. Retourneren via de post
Je kunt jouw bestelling ook retourneren via het postkantoor. Je betaalt dan zelf de kosten voor de retourzending. Deze kosten zijn afhankelijk van de afmetingen en het gewicht van het pakket. Het is verstandig om het pakket aangetekend te verzenden. Deze optie geeft je de zekerheid dat het pakket aankomt bij ILOVENIJMEGEN. Hoe stuur je een artikel retour via de post? Volg de volgende stappen:

 1. Wij verzoeken u het retourformulier hier te downloaden en in te vullen.
 2. Vermeld hierin wat je wilt retourneren.
 3. Bij ILOVENIJMEGEN heb je na ontvangst van de bestelling 14 dagen de tijd om te herroepen, na herroeping heb je 14 dagen de tijd om de artikelen terug te sturen. Zie onderstaand retouradres:
Dedicated BV t.a.v. ILOVENIJMEGEN 
Koningstraat 24
6511 LB Nijmegen

Na correcte ontvangst van het retourpakket sturen wij je een e-mail ter bevestiging van ontvangst en storten wij het restitutiebedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terug op je rekening, zie ook “niet goed, geld terug”. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Bij aankoop op rekening via AfterPay vervalt het aankoopbedrag. Eventuele verzendkosten dienen wel voldaan te worden wanneer je een deel van je bestelling houdt. Als jouw bestelling compleet retour komt, bestaat het restitutiebedrag uit het aankoopbedrag van je artikel(en) inclusief de verzendkosten van de heenzending.
 
3. Ruilen bij Dedicated BV voor ILOVENIJMEGEN 
024- 760 1554 
 
4. Retourvoorwaarden
Wij verzoeken je vriendelijk om onze artikelen met zorg te behandelen. Onderstaande artikelen komen mogelijk niet in aanmerking voor volledige restitutie, houd hier rekening mee:
 • Het pakket dient binnen 14 dagen na herroeping naar ons verzonden te worden. Indien deze termijn overschreden wordt kunnen we de retourzending niet meer accepteren;
 • Kledingstukken mogen niet gedragen, beschadigd, vies of gewassen zijn, uiteraard kun je de artikelen wel passen;
 • Overige artikelen mogen niet gebruikt, beschadigd of op een andere manier in niet-originele staat geretourneerd worden;
 • Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen;
 • De artikelen moeten voorzien zijn van alle originele labels (kleding) en verpakkingen (indien redelijkerwijs mogelijk);
 • De artikelen dienen zorgvuldig behandeld te worden en mogen niet worden bewaard in rokerige ruimtes of keukens.

  5. Niet goed, geld terug
  Als je retourzending bij ons binnenkomt, verwerken wij deze zo spoedig mogelijk. Je krijgt een e-mail over de status van je retourzending en ontvangt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping het restitutiebedrag terug, mits deze aan onze "retourvoorwaarden" voldoen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al na gelang welk tijdstip eerst valt. Wanneer je hebt gekozen voor Afterpay als betaalmethode dan ontvang je geen nieuwe factuur. Je dient zelf het bedrag van het retour verzonden artikel in mindering te brengen op het nog te betalen bedrag.
  Als je jouw bestelling compleet retour stuurt, bestaat het restitutiebedrag uit het aankoopbedrag van je artikel(en) inclusief de verzendkosten van de heenzending. Afhankelijk van de manier waarop de betaling voldaan is en van jouw bank kan de verwerking hiervan 1-2 werkdagen duren. Bij aankoop op rekening via AfterPay vervalt het aankoopbedrag. Eventuele verzendkosten dienen wel voldaan te worden (alleen wanneer je een deel van de bestelling houdt).


  Meer informatie
  Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen? Stel je vraag per e-mail via hello@ilovenijmegen.nl of telefonisch via 024-7601554. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 18.00 uur. Je vraag zal zo spoedig mogelijk behandeld worden.
  Wij helpen je graag!