Dedicated

Dedicated is een herenkleding winkel aan het Koningsplein in Nijmegen. De geschiedenis van Dedicated begint in het jaar 2000, bij het ontstaan van het filiaal in de Marikenstraat in Nijmegen. Hier hebben zij jarenlang succesvol gedraaid onder een andere naam, met dezelfde passie. In 2007 is hier een tweede filiaal aan toegevoegd op het Koningsplein in Nijmegen.

In 2010 zijn beide filialen omgedoopt tot Dedicated, een naam die uitstekend bij de winkel past en die perfect weergeeft wat zij willen uitstralen; toewijding, een persoonlijke benadering en oprechtheid naar de klant. Dedicated biedt casual kleding, schoenen en accessoires aan die je outfit helemaal compleet maken.

Begin 2016 is Dedicated verbouwd en daar zijn twee vernieuwde winkels met twee verrassende concepten uitgekomen geheel gericht op de man van nu. Dedicated aan het Koningsplein is de winkel voor dé man die weet wat hij wil. Mooie merken met een veel uitgebreider assortiment, van de beste jeans tot een strak & betaalbaar pak. In de Marikenstraat opende een heel nieuw concept: ‘Daily Fresh’, dé winkel voor de jonge hippe man. Bij Daily Fresh vind je merken als EA7, Airforce, Malelions, Quotrell, Black Bananas, Android Homme en Nubikk.

Een totaal vernieuwd winkelconcept met de beste koffie, goed advies en natuurlijk de vertrouwde Dedicated service. Het assortiment van Dedicated bestaat uit merken als Hugo Boss, Drykorn, Cast Iron, Butcher Of Blue, Clean Cut Copenhagen, The GoodPeople, Saint Steve en nog veel meer (Dedicated, 2020)!

Voor meer informatie over Dedicated, bekijk hier de webshop.