Fieldwork Foundation Nijmegen

Fieldwork Foundation is een goed doel gericht op leed in Nijmegen. De oprichter; Robbie Veenendaal, was al langer opzoek naar een stichting waarvoor hij zich kon inzetten. Tijdens deze zoektocht kwam hij erachter dat een lokaal doel miste. Inmiddels, 10 jaar later, telt de stichting 11 vrijwilligers, heeft het een officiële ANBI-status en zijn er nauwe banden met hulpverleners uit de regio.

‘’Robbie: “Ik denk dat de kracht van onze stichting zit in de contacten met wijkagenten, maatschappelijk werkers, (huis)artsen en andere hulpverleners. Zij weten immers waar het leed zich concentreert en weten ook hoe wij met acties en investeringen het grootste effect bereiken”.

De stichting heeft als missie: het bestrijden van leed. Bijvoorbeeld in de vorm van een ‘bonte avond’ in een verzorgingstehuis voor 120 ouderen. Of door fietsen te schenken aan de moeders in het Blijf-van-mijn-Lijf-huis zodat zij hun kinderen naar school kunnen brengen.

Er is nog steeds ontzettend veel te doen om het leed in en om Nijmegen te bestrijden. Fieldwork Foundation zal hieraan blijven werken, maar is wel afhankelijk van donaties

Acties

Fieldwork Foundation is nu o.a. bezig met de organisatie van een dagje uit voor kinderen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld. Tevens zullen zij een aantal gezinnen in financiële nood verrassen met een goed gevuld boodschappenpakket en cadeautjes voor de kinderen. Het team van Fieldwork Friends blijft zich dus inzetten om het leed in Nijmegen te bestrijden!’’

€557,74 opgehaald :)

Voor Fieldwork Foundation hebben maar liefst wij €557,74 euro opgehaald.

Deze cheque hebben zij al in ontvangst mogen nemen!