* Voor 14:00 besteld dezelfde dag verzonden * Afhaalpunt winkel Dedicated * Wij maken er een kadootje van *

Goede doelen

Bij aankoop van een artikel gaat een gedeelte van je aankoopbedrag naar een Nijmeegs goed doel. Deze periode is er gekozen voor Vincentius Nijmegen
Das toch móói!

Vincentius Nijmegen is het nieuwe goede doel waar we deze periode een mooi bedrag voor mogen inzamelen. Klik hier voor meer informatie over de stichting.

Stichting Leergeld Nijmegen is het nieuwe goede doel waar we al een mooi bedrag voorhebben mogen inzamelen. Klik hier voor meer informatie over de stichting.

Stichting Benedenstad Nijmegen is een goed doel geweest waar we al een mooie donatie aan hebben mogen uitreiken. Klik hier voor meer informatie over de stichting.

Fieldwork Foundation is een goed doel geweest waar we al geld voor hebben mogen inzamelen. Klik hier voor meer informatie over de stichting.

De voedselbank in Nijmegen is een goed doel geweest waar we al een donatie aan hebben mogen uitreiken. Klik hier voor meer informatie over de stichting.

Een Nijmeegs goed doel opgeven?

Ilovenijmegen kiest om het kwartaal een nieuw goed doel waar wij geld voor inzamelen.

Het is ook mogelijk om zelf een goed doel op te geven, hier zit wel een belangrijke voorwaarde aan vast. Het goede doel dient het Nijmeegs belang te ondersteunen, zoals ons motto 'voor en door Nijmegen'. Oftewel: het geldbedrag "moet" in Nijmegen besteed worden aan een goed doel uit de stad.

Close (esc)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now