Looijenga

De banketbakkerij Looijenga dateert van 1830. De heer en mevrouw Rups startten hun speciaalzaak aan de Burchtstraat in Nijmegen, in een prachtig pand op de hoek van de Nieuwstraat, direct naast het stadhuis. Tussen 1925 en 1974 hebben twee generaties van de familie Koper het bedrijf met hun eigen passie voortgezet. Van 1974 tot 1994 hebben de heer en mevrouw Kersten met hart voor de zaak hun bedrijf groot gemaakt voor Nijmegen en omgeving.

Sinds 1994 staat Goos Jan Looijenga aan het roer van zijn Banketbakkerij-Chocolaterie.  Zijn filosofie om het lekkerste banket te maken, is simpel. Met de meest pure ingrediënten en het vakmanschap van onze banketbakkers maken we de lekkerste gebakjes, taarten, bonbons en chocolade.

In 2010 werd de stap gezet om het gehele winkel interieur te moderniseren. Het vloeroppervlak werd vergroot om zo de producten één laags te presenteren. Gebakjes, taarten en bonbons in alle soorten en maten stralen u tegemoet en brengen u in de verleiding. Voor ieder feestje of gelegenheid is er iets te vinden. Of het nu gaat om een bruiloft of geboortefeest, of een potje klaverjassen of een traktatie op kantoor, er is altijd iets lekkers te vinden dat past bij je feestelijke gelegenheid.

Alleen met de beste grondstoffen, het mooiste fruit, de romigste chocolade en de lekkerste likeuren creëren de banketbakkers een assortiment van heerlijke producten om je vingers bij af te likken.