* Voor 14:00 besteld dezelfde dag verzonden * Afhaalpunt winkel Dedicated * Wij maken er een cadeautje van *

't Biermenneke

Geboren in de kroeg, met een enorme passie voor bijzondere bieren. Dag in dag uit is ’t Menneke op zoek naar de perfecte samenstelling van het assortiment. Bier met karakter, gebrouwen door kenners. Een ontdekkingsreis, waarbij we ons laten verrassen door smaken. Dat avontuur, de zoektocht naar dat ene perfecte biertje, dát is waar hij het eigenlijk voor doet.

Hans en Maurice stonden beiden al van jongs af aan in de kroeg. De kroeg van de familie Huisman. De plek waar de liefde voor bier is ontstaan.

Dit was natuurlijk met name pils, omdat er toentertijd niet heel veel andere keuze was. De passie voor écht speciaalbier ontwikkelde zich later pas. De laatste jaren heeft Café Piet Huisman zich ontwikkeld tot hét speciaalbiercafe van Nijmegen. Zo hebben ze het meest uitgebreide assortiment en werd het contact met brouwerijen intensiever.

Steeds vaker kregen ze te horen dat bezoekers van het cafe de verschillende speciaalbiertjes ook wel eens thuis wilden drinken. Gewoon, lekker op de bank. En ook aan die vraag willen ze graag voldoen. Combineer dit met de echte passie voor speciale bieren, de goede relatie met brouwerijen, een eigen speciaalbierfestival en een speciaalbierwinkel is een logisch gevolg.

En zo werd ‘t Biermenneke geboren ('tBiermenneke, 2020)

 

Close (esc)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now