* Voor 14:00 besteld dezelfde dag verzonden * Afhaalpunt winkel Dedicated * Wij maken er een kadootje van *

Zakelijk

Op zoek naar een mooi en uniek Nijmeegs cadeau voor je klanten? Op zoek naar een mooie luxe Nijmeegse giveaway voor een evenement? Een verrassend kerstpakket ? Relatiegeschenk met een uniek karakter? Je bent bij ilovenijmegen.nl aan het juiste adres. Wij bieden de mooiste Nijmeegse zakelijke cadeaus aan!

relatiegeschenk ilovenijmegen.nl

Relatiegeschenk

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk waarvan je een glimlach op je gezicht krijgt? Een uniek en bovenal Nijmeegs cadeau? Wij hebben uiteenlopende producten en geschenken die we aanbieden. En we verzorgen dat graag voor je. Het mooi inpakken en /of versturen van de geschenken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. En grote aantallen (wel afhankelijk van het product) is geen probleem en je hebt zeker iets unieks. 

Neem gerust contact met ons op via de contactpagina voor meer informatie. 

Kerstpakketten

Opzoek naar een uniek Nijmeegs kerstpakket en vindt u het leuk om de werknemers te verassen? Dan is het nu mogelijk om een leuk pakket te laten samenstellen door een van onze medewerkers. Het pakket wordt netjes ingepakt met mooi papier en leuke stickers. Wilt u meer weten over deze pakketten?

Neem gerust contact met ons op via de contactpagina voor meer informatie. 

Kerstpakket ilovenijmegen.nl
Close (esc)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now