* Voor 14:00 besteld dezelfde dag verzonden * Afhaalpunt winkel Dedicated (LET OP geen verkooppunt) *

Zakelijk

Naast de particulieren verkoop biedt ILoveNijmegen de mogelijkheid om giveaways, kertpakketten en cadeaus voor jouw klant of personeel samen te stellen. 

Interesses om zakenpartner te worden? Onderaan deze pagina lees je hier meer over.

Een cadeau geven?

Ben je op zoek naar een mooi en uniek Nijmeegs cadeau voor je klanten? Op zoek naar een mooie luxe Nijmeegse giveaway voor een evenement? Een verrassend kerstpakket? Of ben je opzoek naar een relatiegeschenk met een uniek karakter? Je bent bij ilovenijmegen.nl aan het juiste adres. Wij bieden de mooiste Nijmeegse zakelijke cadeaus aan!

Geschenken omvatten niet alleen een goede inhoud, maar ook een perfect uiterlijk! Het pakket wordt netjes ingepakt door een van onze medewerkers. Dit wordt gedaan door gebruik te maken van mooi papier en leuke stickers. Elk geschenk kan persoonlijk worden samengesteld. Daarna kan het leuke cadeau verstuurd worden of eventueel opgehaald worden bij het afhaalpunt.

Neem gerust contact met ons op via de contactpagina voor meer informatie. 

Zakelijke partner worden?

Naast het feit dat wij eigen gemaakt producten verkopen, werken wij ook samen met verschillende bedrijven. Als bedrijf vertegenwoordigen wij de stad door de verkoop van Nijmeegse producten.

Ben jij een ondernemer en denk jij dat jouw producten of diensten perfect aansluiten bij ons assortiment, neem dan gerust contact met ons op via de zakelijke contactpagina voor meer informatie. 

Close (esc)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now